Antena Meniu Search
x

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia, după ce a fost dat de gol de iubită

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu a fost reţinut în noaptea de duminică spre luni, în Grecia, urmând să fie prezentat instanţei, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

de Monica Palade

la 09.08.2021, 13:38

Vezi și

Săvulescu se stabilise în Italia, iar pe numele său exista un mandat internațional de arestare emis de România în cazul în care părăsea ţara. Afaceristul se afla cu iubita sa, fotomodelul de naționalitate albaneză, Angela Martini, în Mykonos, Grecia. Tânăra a fost cea care l-a dat de gol, după ce a postat pe contul public de Instagram, la story, imagini cu afaceristul.

Dat de gol de iubită

Angela Martini nu a specificat unde se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a titrat Mykonos. Imaginile au fost postate în urmă cu câteva zile, iar cele mai recente în urmă cu doar o zi.

Pe acelaşi subiect

Dragoş Săvulescu a fost condamnat într-un dosar legat de retrocedări ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia. În acelaşi dosar a fost condamnat şi Radu Mazăre, în prezent încarcerat. El a fugit în Italia înainte de condamnare. Fostul finanțator al clubului Dinamo a făcut contestație, dar în martie anul acesta instanța a decis că Săvulescu rămâne cu respectiva condamnare, decizia fiind definitivă.

El s-a stabilit în Italia, iar Curtea de Apel de la Napoli a respins executarea mandatului european de arestare. Ulterior, instanţa italiană a dispus suspendarea executării pedepsei.

Sursă foto: G4Media

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia, după ce a fost dat de gol de iubită