Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Opel în flăcări pe "Drumul Morţii", după ce şoferiţa a intrat pe contrasens. A fost spulberată de un Audi care circula regulamentar (Video)

Accident teribil pe DN2E85 - Drumul Morţii - în afara municipiului Buzău, înspre Ploiești. Cinci oameni au ajuns la spital, după ce o şoferiţă a pătruns inexplicabil cu un Opel Corsa pe contrasens.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.11.2019 , 07:41

Accident teribil pe Drumul Morţii, în Buzău
Opel făcut scrum pe Drumul Morţii, după ce şoferiţa a intrat pe contrasens. A fost spulberată de un Audi care circula regulamentar - Observator.tv

Accident teribil pe DN2E85 - Drumul Morţii - în afara municipiului Buzău, înspre Ploiești. Cinci oameni au ajuns la spital, după ce o şoferiţă a pătruns inexplicabil cu un Opel Corsa pe contrasens.

Impactul s-a produs în apropiere de Hanul lui Țintă, în accident fiind implicate două maşini, un Audi și un Opel Corsa. 

Şoferiţa Opelului, care era singură în maşină şi mergea spre Bucureşti, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal autoturismul Audi, care venea din sens opus şi în care erau un bărbat şi trei tinere.  După impact, maşina femeii a luat foc. 

Articolul continuă după reclamă

"Maşina aia a luat foc. Eram în trafic la vreo 500 de metri. S-a stins întâi cu stingătoarele, dar s-a reaprins şi au venit pompierii. Bănuiesc că s-a făcut vreo depăşire ceva că e prea frontal", a declarat un martor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Opel în flăcări pe "Drumul Morţii", după ce şoferiţa a intrat pe contrasens

Femeia care se afla la volan, în vârstă de 49 de ani, ar fi pătruns pe contrasens aproape de intrarea în Buzău, iar maşina care circula regulamentar din sens opus nu a putut evita impactul.

"Din primele verificări a reieşit că autoturismul care se deplasa din direcţia municipiul Buzău către Ploieşti, pe fondul neatenţiei, a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune frontală cu autorurismul care se deplasa către municipiul Buzău", a transmis Cosmin Rădulescu, comisar la IPJ Buzău.

În maşina lovită erau patru oameni. Şoferul şi trei femei. Cu toţii au ajuns la spital, iar cel mai grav este femeia care ar fi provocat accidentul. 

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Traficul a fost blocat timp de două ore pe Drumul European 85, considerat unul dintre cele mai periculoase din ţară, din cauza numeroaselor accidente grave de circulaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Opel în flăcări pe "Drumul Morţii", după ce şoferiţa a intrat pe contrasens. A fost spulberată de un Audi care circula regulamentar (Video)