Antena Meniu Search
x

Operaţiune de salvare pentru un câine abandonat pe o stâncă, pe Transfăgărăşan

Un câine abandonat şi blocat de câteva zile pe o stâncă aflată la cota 2000 pe Transfăgărăşan a fost salvat de pe munte de salvamontiştii din Argeş.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.12.2019, 12:46

Operaţiune de salvare pentru un câine abandonat pe Transfăgărăşan
Operaţiune de salvare pentru un câine abandonat pe Transfăgărăşan - Facebook / Julien Berquez

Un câine abandonat şi blocat de câteva zile pe o stâncă aflată la cota 2000 pe Transfăgărăşan a fost salvat de pe munte de salvamontiştii din Argeş.

Câinele era blocat de câteva zile pe o stâncă de pe munte şi se afla în pericol de moarte, mai ales că în ultimele ore a nins puternic.

O persoană a observat câinele blocat şi a apelat la ajutorul echipelor Salvamont Argeş. Asfel, salvatorii au intervenit şi au reuşit să coboare patrupedul de pe munte.

"Salvamont și altfel... "Divizia Salvadog" din cadrul Salvamont Argeș a intervenit astăzi pentru scoaterea dintr-o zonă de abrupt, a unui câine blocat, care nu mai putea coborî de câteva zile. Le mulțumim participanților: Julien Berquez, Emil Fieroiu, Adrian Uta", au scris salvamontiştii.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întreaga operaţiune de salvare a câinelui blocat pe munte a fost filmată, iar imaginile au fost postate de unul dintre salvatori.

Pe imagini se poate observa cum câinele este blocat pe o stâncă, iar un salvator a ajuns lângă el, i-a legat hamurile şi apoi l-a coborât de pe munte.

La un moment dat, salvatorul îl mângâie pe câine pentru a-l linişti. La final, câinele a fost eliberat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Operaţiune de salvare pentru un câine abandonat pe o stâncă, pe Transfăgărăşan