Antena Meniu Search
x

"Operatorii de telefonie mobilă sunt de vină pentru tragedia din Apuseni"

Asociaţia Europenă a Numărului de Urgenţă 112 susţine că operatorii de telefonie mobila ar fi vinovaţi pentru tragedia din Apuseni pentru că ei ar fi trebuit să localizeze apelantul.

Aceştia mai spun că au primit o scrisoare deschisă de la un operator 112 din ţara noastră, care se plângea de faptul că se duce o campanie împotriva sistemului de urgenţă. Mesajul Asociaţiei Europene a Numărului de Urgenţă abundă de epitete şi comparaţii demne de un adevarat text literar, nu un comunicat al unei instituţii.

De la sesizarea operatorului 112, Raluca Cojocaru, care abundă de "candoarea şi deschidere", aşa cum arată comunicatul, Asociaţia Europeană a Numărului de Urgenţă merge mai departe şi pasează vina pentru haosul din Apuseni pe operatorii de telefonie mobilă.

Ei sunt cei care ar fi trebui să ofere date precise privind localizarea victimelor din Apuseni după apelul medicului Radu Zamfir la 112.  Mai mult, Asociaţia cere preşedintelui şi premierului să solicite Comisiei Europene regmentari mai bune pentru comapniile de telefonie mobilă.

sursă: Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Operatorii de telefonie mobilă sunt de vină pentru tragedia din Apuseni"