Antena Meniu Search
x

Un interlop din Oradea a furat 150000 de euro, ajutat de fiul păgubiților, plecați la muncă în străinătate

Un interlop din Oradea a pus ca cale un jaf ca-n filme, el reușind să fure 150.000 de euro din seiful unei familii plecate în străinătate.

Un interlop din Oradea a pus ca cale un jaf ca-n filme, el reușind să fure 150.000 de euro din seiful unei familii plecate în străinătate.

Potrivit adevarul.ro, întreaga poveste a ieşit la iveală după ce fiul de 17 ani al unei familii din Oradea, plecată la muncă în străinătate, s-a dus la Poliție să reclame că locuința sa a fost spartă și din seif au dispărut 150.000 de euro.

Luat la întrebări de polițiști, tânărul a recunoscut că inițial a fost părtaş la jaf, el fiind convins de interlopul Kerezsi Angelo să sustragă suma de bani din seif și apoi să-i împartă.

După ce a luat banii din seif, pe 3 noiembrie, cei doi au mers împreună acasă la interlop. Acolo, Kerezsi i-a transmis că nu mai vrea să împartă nimic. L-a amenințat pe tânăr că-l omoară, i-a luat toţi banii, după care l-a dat afară din casă.

După ce a fost denunțat, Kerezsi Angelo a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore şi arestat preventiv pentru 30 de zile în urma unei decizii a Judecătoriei Oradea.

Potrivit sursei citate, banii nu au fost încă recuperați.

Tânărul de 17 ani este cercetat în stare de libertate, sub acuzaţia de furt între membrii de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un interlop din Oradea a furat 150000 de euro, ajutat de fiul păgubiților, plecați la muncă în străinătate