Antena Meniu Search
x

Şoferul de 19 ani care a provocat accidentul mortal de la Sighet salvează trei vieţi. Gest cutremurător al familiei

Şoferul de 19 ani care a provocat accidentul mortal de la Sighet salvează trei vieţi. Familia lui Gigi a făcut un gest cutremurător şi a acceptat ca medicii să preleveze organe de la adolescentul aflat în moarte cerebrală. 

Gigi avea doar 19 ani
Şoferul de 19 ani care a provocat accidentul mortal de la Sighet salvează trei vieţi. Gest cutremurător al familiei - Facebook

Şoferul de 19 ani care a provocat accidentul mortal de la Sighet salvează trei vieţi. Familia lui Gigi a făcut un gest cutremurător şi a acceptat ca medicii să preleveze organe de la adolescentul aflat în moarte cerebrală. 

Familia tânărului Gigi Z. (19 ani), din Săpânța, şoferul care a provocat tragedia din seara zilei de 2 februarie 2019, și-a dat acordul pentru ca organele acestuia să fie prelevate şi donate unor pacienţi cărora astfel le va fi salvată viaţa.

Gigi a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în comă, fiind în moarte cerebrală, așa cum declara pentru vasiledale.ro, dr. Vasile Pop, managerul Spitalului, în dimineața zilei de 3 februarie.

Joi, o echipă de medici a sosit la Spitalul Județean de Urgența Baia Mare și au prelevat inima, ficatul și rinichi.

Pe acelaşi subiect

Directorul spitalului Județean de Urgență Baia Mare, dr. neurochirurg Vasile Pop a declarat în exclusivitate pentru Ziarul de Baia Mare: "Rinichii vor pleca la Cluj, ficatul în București și probabil cordul în Germania."

Şoferul care a provocat accidentul de la Sighet avea permis de 6 luni

Gigi, şoferul care a produs accidentul de la Sighetul Marmaţiei, avea permis de 6 luni. Teo, prietenul lui de doar 18 ani, a murit la locul impactului. Alţi trei tineri sunt în spitalul din Baia Mare, doi dintre ei la Reanimare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Verificările efectuate au relevat ca șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasa, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce staționa în afara părții carosabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul de 19 ani care a provocat accidentul mortal de la Sighet salvează trei vieţi. Gest cutremurător al familiei