Antena Meniu Search
x
LIVE

Orice obiect banal poate fi transformat într-o ARMĂ LETALĂ! Autorul MASACRULUI de la Manchester a folosit un rucsac plin cu ŞURUBURI ŞI CUIE

Oale sub presiune, rucsaci, maşini, şuruburi. Teroriştii ne-au arătat numai în ultimul an că orice obiect banal poate fi transformat într-o armă letală. Atacul din Manchester confirmă din plin, din păcate, această realitate a zilelor noastre.

la 24.05.2017, 13:36
Vezi și

Oale sub presiune, rucsaci, maşini, şuruburi. Teroriştii ne-au arătat numai în ultimul an că orice obiect banal poate fi transformat într-o armă letală. Atacul din Manchester confirmă din plin, din păcate, această realitate a zilelor noastre. Reporterul special al Observatorului, Sonia Simionov, ne explică tactica folosită de teroristul din arena din Manchester.

Spaţiu închis. Concert. Zeci de mii de oameni. Un tablou care dă fiori, pentru că a devenit cadrul preferat de criminali. Printre oameni se infiltrează, cumva, un bărbat cu un rucsac.

Abedi Salman. În vârstă de 23 de ani. Nu iese deloc în evidenţă, nimeni nu-l observă. Nu dă răgaz, nu dă niciun semn. Arma teroristului: un ghiozdan transformat într-o bombă!

 Mulţimea e atacată, are loc explozia puternică. Din rucsac sar mai multe fragmente fatale. Cuie, bile, şuruburi. Mai periculoase decât un glonţ. De ce? Pentru că vin cu o viteză foarte mare şi străpung corpul uman dispersat, provocând răni foarte grave.

Pe o rază de câteva zeci de metri, nimeni nu a avut timp de reacţie! Explozia a fost fatală pentru zeci de tineri. Mulţi dintre ei copii. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Orice obiect banal poate fi transformat într-o ARMĂ LETALĂ! Autorul MASACRULUI de la Manchester a folosit un rucsac plin cu ŞURUBURI ŞI CUIE

Breaking news

Un cutremur devastator de 7,8 pe Richter a lovit Turcia. Sunt zeci de morți

Un cutremur devastator de 7,8 pe Richter a lovit Turcia. Sunt zeci de morți