Antena Meniu Search
x

OROARE într-o cofetărie din Argeş! O femeie a fost atacată şi ÎNJUNGHIATĂ ÎN GÂT de un bolnav psihic. Victima a murit la spital

Scene cumplite petrecute într-o cofetările din Mioveni, judeţul Argeş! O femeie a fost atacată şi tăiată în zona gâtului, în urmă cu puţin timp.

Update ora 12:48 - Georgeta Dorobanțu, de 69 de ani, victima atacului din cofetăria de la Mioveni, a decedat la Spitalul Județean Argeș.

Agresorul, Alin Minciunescu, de 37 de ani, din Mioveni, a fost reținut de polițiști, iar în acest moment, se află la Poliția Mioveni, la dispoziția procurorului.

Scene cumplite petrecute într-o cofetărie din Mioveni, judeţul Argeş! O femeie a fost atacată şi tăiată în zona gâtului, în urmă cu puţin timp.

Agresiunea a fost semnalată la numărul de urgenţă 112, persoana care a sunat spunând că autorul atacului este un bărbat, probabil cu probleme psihice.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: DETALII ŞOCANTE în cazul femeii înjunghiate în gât, la Mioveni! Atacatorul este fost profesor de istorie. În 2016, a mai tăiat o tânără pe stradă. TOTUL A FOST FILMAT

Din primele informaţii, se pare că individul are 37 de ani şi a mai fost implicat intr un incident similar în urmă cu doi ani, când a fugărit o adolescentă cu un cuţit.

Având probleme psihice, bărbatul nu a fost arestat. A fost internat pentru tratament, apoi externat pe semnatură. Agresorul era în grija mamei.

Femeia atacată în cofetărie a fost preluată de ambulanţă cu o hemoragie masivă şi a fost transportată la spitalul din Piteşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » OROARE într-o cofetărie din Argeş! O femeie a fost atacată şi ÎNJUNGHIATĂ ÎN GÂT de un bolnav psihic. Victima a murit la spital