Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ovidiu a plecat la serviciu acum două zile și nu s-a mai întors. Tânărul de 27 de ani a fost în consemn

Ovidiu Ciubotaru, un tânăr de 27 de ani din Botoșani, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat la serviciu, în urmă cu două zile, și nu s-a mai întors.

de Veronica Micu

la 08.10.2020 , 12:48

  • Tânărul a fost dat în consemn, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au declanșat procedurile de căutare.
  • Polițiștii au solicitat sprijin și din partea populației.

Ovidiu Ciubotaru, un tânăr de 27 de ani din Botoșani, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat la serviciu, în urmă cu două zile, și nu s-a mai întors.

Joi dimineață, în jurul orei 2,30, politiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la dispariția unui tânăr din municipiul Botoșani.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, Ovidiu Ciubotaru, de 27 de ani, a plecat de acasă marți, pe 6 octombrie a.c., pentru a merge la serviciu, însă nu a ajuns la locul de muncă și nici nu a revenit la domiciliu.

Articolul continuă după reclamă

Alertate, rudele acestuia au solicitat ajutorul din partea polițiștilor.

Tânărul a fost dat în consemn, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriți au declanșat procedurile de căutare.

Semnalmente Ovidiu Ciubotaru

Polițiștii au solicitat sprijin și din partea populației.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții IPJ Botoșani, Ovidiu Ciubotaru are o înălțime de circa 1,80 metri, aproximativ 80 de kilograme, este șaten și are ochii căprui.

Ca semne particulare el are două cicatrici, una la genunchiul piciorului stâng, iar cealaltă pe piept. În momentul în care a părăsit domiciliul botoșăneanul era îmbrăcat cu blugi, geacă albă, iar în picioare purta adidași albi. 

Cetățenii care pot oferi informații, care să conduca la identificarea acestuia, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Ovidiu a plecat la serviciu acum două zile și nu s-a mai întors. Tânărul de 27 de ani a fost în consemn