Ozana Barabancea, în lacrimi: "Inocenţa ei e un medicament perfect"

Publicat: 29.11.2014, 15:26.
Actualizat: 29.11.2014, 15:59

Jurata "Te cunosc de undeva!" se numără printre vedetele care au ales să o susţină pe Kassandra

Jurata "Te cunosc de undeva!" se numără printre vedetele care au ales să o susţină pe Kassandra

"E greu, dar sunt convinsă că poţi. Ai nevoie de putere, răbdare, te susţin, te admir. Legat de Kassandra, nu cred că ea realizează ce se întâmplă, e un copil optimist. Inocenta e un medicament perfect în ziua de astăzi. Sunt convinsă că bunica ei regretă acum când o vede la TV".

Ozana Barabancea a trimis şi ea SMS la 8848, nu înainte să cânte, în stilu-i aparte, "Je ne regrette rien" . De asemenea, pentru această ocazie specială, jurata a purtat un costum popular în premieră!

Puteţi să îl urmăriţi LIVE pe Daniel Osmanovici AICI!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.