Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Păcat, înger drag". Altar de lumânări și lacrimi pentru Flavius, adolescentul din Suceava care a murit sub ochii tatălui său la banchetul de a VIII-a

Trebuia să fie una din cele mai fericite seri din viața lui. Era banchetul de absolvire a clasei a VIII-a. Dar toată bucuria a luat o turnură dramatică.

de Monica Palade

la 20.06.2022, 16:10

La doar 14 ani, Flavius Bogdan, absolvent al Școlii Gimnaziale nr.9 ”Ion Creangă” din Suceava, s-a prăbușit la pâmânt în jurul orei 23:00, chiar în toiul petrecerii, sub ochii disperați ai tatălui, cadru didactic la insituția respectivă.

A murit sub ochii tatălui

Medicii sosiți la fața locului l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator. A fost resuscitat și transportat la spital. Pe parcursul nopții, elevul de 14 ani a trecut prin mai multe episoade de fibrilație ventriculară, însă dimineața, în jurul orei 4.30, inima lui s-a oprit pentru totdeauna.

Băiatul nu consumase deloc alcool sau altceva care să-i fi făcut rău. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Flavius făcuse o fotografie alături de mama, tatăl și sora lui, chiar înainte de a pleca la petrecere. În timpul banchetului, adolescentul a lăsat la un moment dat capul pe masă. A fost momentul când tatăl a venit să verifice dacă este bine și a constatat că Flavius nu mai mișcă. Părintele a fost cel care a început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului de pe ambulanță. Din primele informații s-a stabilit că tânărul suferea de epilepsie și alte afecțiuni medicale asociate.

Gardul școlii în care învățase Flavius a devenit în scurt timp altar de lumânări și fotografii în memoria tânărului. Rețelele de socializare s-au împânzit de mesaje de condoleanțe. Și tatăl adolescentului a scris, alături de o fotografie de doliu: „Lumina ochilor mei!!!”.

„Sincere condoleanțe Dumnezeu sa va dea putere sa treceți prin cea mai grea încercare.Dumnezeu să-l odihnească în pace”, „Mai era nevoie de un înger! Bunul Dumnezeu și Maicuta Sfânta sa va dea putere în cea mai mare durere pe care o poate trai omul ! Condoleante !”, „Profund îndurerați, am aflat de moartea neaşteptată a lui Flavius. Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul!”, „Sincere condoleanțe! Ce veste tristă..cumplit de dureros..Dumnezeu sa va întărească și sa l odihnească în pace!”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte, iar pe voi sa va mângâie!”, „Sincere condoleanțe! Drum lin către îngeri! Dumnezeu să vă dea putere și să vă întărească în această grea încercare! Fiți puternici pentru fetiță!”, „Doamne ce tragedie, sincere condoleanțe!! Multă putere pentru a trece peste acest eveniment neplăcut! Dumnezeu să-l odihnească în ceata drepților!!”, „Of, Isuse nu sunt cuvinte. cata durere și întristare. Păcat, înger drag odihna veșnică.si părinților putere sa treceți peste această durere..sincere condoleante”, „Dragul meu drag....Cuvintele sunt de prisos in aste momente ale vieții .... Durerea mea, fata de ce trăiești tu acum nu poate acoperi durerea unui tata așa cum iubeai tu "Lumina ochilor tai". Niciun gând sau cuvânt nu te va liniști și eu inteleg. Doar din suflet îndurerat va dau din dorul meu de părinte sa aveți și sa cereți îndurare cereasca la Cel de Sus sa va dea liniște in suflet. Regretul și cuvintele sunt de prisos și putine. Veșnic in amintirile mele. Înger printre îngeri!”, sunt doar câteva din mesajele emoționante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » "Păcat, înger drag". Altar de lumânări și lacrimi pentru Flavius, adolescentul din Suceava care a murit sub ochii tatălui său la banchetul de a VIII-a