Antena Meniu Search
x

Panică în Campusul Universitar din Constanţa! Un bărbat a încercat să dezbrace o fată de 14 ani

A fost panică în Campusul Universitar din Constanţa, seara trecută, după ce un bărbat de 42 de ani a încercat să dezbrace şi să violeze o fată de 14 ani.

Panică în Campusul Universitar din Constanţa! Un bărbat a încercat să dezbrace o fetiţă de 14 ani

A fost panică în Campusul Universitar din Constanţa, seara trecută, după ce un bărbat de 42 de ani a încercat să dezbrace şi să violeze o fată de 14 ani.

Totul s-a întâmplat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, în zona Universităţii Ovidius.

"La data de 10 ianuarie a.c., ora 22.00, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 42 de ani, care ar fi acostat o tânără, de 14 ani, din Constanța, în zona Campusului Universitar, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu. 

Alertat de țipetele victimei, un bărbat din zonă a intervenit, moment în care agresorul s-a îndepărtat în fugă de la locul faptei.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de tentativă de viol, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanta", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Panică în Campusul Universitar din Constanţa! Un bărbat a încercat să dezbrace o fată de 14 ani