Antena Meniu Search
x

Depozitul de la Arad a ars ca o torţă. Focul uriaş care putea să aprindă şi o locomotivă ar fi fost provocat

A fost panică lângă gara din Arad. Un depozit de materiale de construcţii a luat foc şi a ars ca o torţă. Vâlvătaia era să aprindă şi o locomotivă.

Vezi și

A fost panică lângă gara din Arad. Un depozit de materiale de construcţii din lemn, părăsit acum, a luat foc şi a ars ca o torţă. Vâlvătaia era să aprindă şi o locomotivă, dar şi mai multe maşini parcate lângă construcţie. Nu se ştie deocamdată din ce cauză a izbucnit incendiul, însă locuitorii din zonă spun că ar fi fost provocat de oamenii străzii.

Un bărbat care locuieşte lângă depozit s-a speriat când a văzut muntele ce foc ce mistuia clădirea din lemn.

Am văzut fum, am crezut că-l stinge. Dar, dintr-odată, o lumină puternică, flăcări... Şi gata. toată clădirea ardea, spune martorul.

Întins pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, depozitul era plin cu materiale de construcţii uşor inflamabile. Focul s-a extins rapid şi flăcările, înalte de peste 6 metri, au înghiţit clădirea, aflată lângă gara din cartierul Aradul Nou. Pentru ca pompierii să poată interveni, liniile de înaltă tensiune au fost decuplate de la reţea, iar circulaţia trenurilor a fost oprită. Pentru a muta o locomotiva din calea vâlvătâii a fost adus un mecanic de acasă.

Cauza incendiului va fi stabilită în urma unei anchete. Nu este exclus ca oameni ai străzii să se fi adăpostit în depozit şi să fi făcut focul, iar o scânteie să fi aprins clădirea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Depozitul de la Arad a ars ca o torţă. Focul uriaş care putea să aprindă şi o locomotivă ar fi fost provocat