Antena Meniu Search
x

Video Parcurile din mai multe orașe din țară s-au transformat în piste de săniuş. Copiii s-au bucurat de primul strat de zăpadă: "E bucuria foarte mare"

Dacă pentru unii zăpada a semănat probleme, pentru alţii a adus bucurie. Mai ales pentru copiii care aşteaptau o ninsoare mai serioasă de doi ani. 

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 06:26

Vezi și

În oraşe, parcurile s-au transformat în piste de săniuş sau în arene pentru bătăi cu bulgări. La Sângeorgiu de Mureș, zeci de copii si au dat întâlnire la derdeluş. Părinţii şi bunicii s-au lăsat şi ei antrenaţi în distracţia de iarnă.

Şi parcurile din Capitală au fost pline de copii care au făcut oameni de zăpadă

Părinte: E bucuria foarte mare, sunt 2 luni de iarna care se incheie şi abia acum ne bucurăm de zăpadă. Cu 3 copii, cu atât mai mult aştept această bucurie.

Copil: Îmi place foarte mult, mă distrez. Am venit cu o prietenă. 

Şi parcurile din Capitală au fost pline de copii care au făcut oameni de zăpadă, s-au dat cu sania sau s au bătut cu bulgări. În Galaţi o tânără nu a mai aşteptat să ajungă pe pârtie şi a ieşit cu schiurile direct pe stradă. Tot la Galaţi, în mijlocul troienelor mai mulţi şoferi au încins o horă pe drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Parcurile din mai multe orașe din țară s-au transformat în piste de săniuş. Copiii s-au bucurat de primul strat de zăpadă: "E bucuria foarte mare"