Antena Meniu Search
x

Polițiștii români, captură uriașă de parfumuri contrafăcute. Urmau a fi vândute pe sute de mii de euro

Polițiștii de la Transporturi au efectuat peste o percheziție domiciliară și peste 40 de percheziții la colete ce conțineau produse contrafăcute. Agenții au descoperit peste 3.700 de parfumuri false.

de Redactia Observator

la 04.04.2019, 13:31

Parfumuri contrafăcute
3.700 de parfumuri false, confiscate de polițiști. Erau vândute ca produse de marcă - captură video Youtube | Poliția Română

Captură uriașă a polițiștilor de la Transporturi. Agenții au descoperit mii de produse contrafăcute, după ce au efectuat peste o percheziție domiciliară și peste 40 de percheziții la colete.

Astfel, au fost descoperite peste 3.700 de flacoane cu apă de parfum și apă de toaletă, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute.

Din cercetări a rezultat faptul că aceste produse proveneau din Turcia, fiind ambalate în România, în recipiente cu numele unor brand-uri recunoscute, cu scopul de a fi trimise ulterior, în Anglia, pentru valorificare. 

Valoarea parfumurilor contrafăcute, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, este de aproximativ 330.000 de euro. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până în acest moment a fost pus în executare un mandat de aducere, iar flacoanele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare", faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi București, coordonați de Direcția de Poliție Transporturi, au fost sprijiniți de luptători S.I.A.S.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Polițiștii români, captură uriașă de parfumuri contrafăcute. Urmau a fi vândute pe sute de mii de euro