Antena Meniu Search
x

Părinţii unei fetiţe de 8 ani şi-au prins cel mai bun prieten batjocorindu-le copila. Bărbatul a fost trimis în judecată

Scene de-a dreptul înfiorătare în apartamentul unei familii din Timişoara. Într-un moment de neatenţie al părinţilor, cel mai bun prieten al acestora le-a batjocorit copila de 8 ani în dormitor.

Părinţii unei fetiţe de 8 ani şi-au prins cel mai bun prieten batjocorindu-le copila. Bărbatul a fost trimis în judecată - Arhivă / imagine ilustrativă

Scene de-a dreptul înfiorătare în apartamentul unei familii din Timişoara. Într-un moment de neatenţie al părinţilor, cel mai bun prieten al acestora le-a batjocorit copila de 8 ani în dormitor.

Bărbatul a fost arestat, iar ieri, 21 ianuarie 2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au dispus emiterea rechizitoriului și trimiterea acestuia în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Grăzăvia a avut loc la sfârşitul anului trecut.  

"În data de 10 decembrie 2018, în jurul orelor 17.00, aflându-se în apartamentul unde locuia fără forme legale, inculpatul I.C.F. a surprins minora T. A. D, în vârstă de 8 ani, în dormitorul său, a sărutat-o pe gură și a introdus mâna în chiloțeii minorei, atingând-o și mângâind-o în zona intimă, profitând de vârsta fragedă a minorei, aceasta neputând realiza conotația faptelor la care este supusă, și de faptul că se aflau singuri în dormitor", transmit procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Părinţii copilei au dat buzna în dormitor, însă bărbatul nu a recunoscut nimic. Le-a spus că s-a jucat cu fetiţa, în limitele decenţei.

Abia după ce individul a plecat, minoa le-a spus părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au anunţat poliţia.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de agresiune sexuală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Părinţii unei fetiţe de 8 ani şi-au prins cel mai bun prieten batjocorindu-le copila. Bărbatul a fost trimis în judecată