Antena Meniu Search
x

Părinţii Alexandrei au fost anunţaţi de ministrul Justiţiei că oasele din curtea criminalului sunt ale fetei lor

Părinţii Alexandrei au fost anunţaţi de ministrul Justiţiei că oasele din curtea criminalului sunt ale fetei lor. Rezultatele ADN confirmă că Alexandra Mâceşanu a fost ucisă. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.08.2019, 23:01

Părinţii Alexandrei au fost anunţaţi de ministrul Justiţiei că oasele din curtea criminalului sunt ale fetei lor. Rezultatele ADN confirmă că Alexandra Mâceşanu a fost ucisă. 

ADN-ul din fragmentele osoase găsite acasă la Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, este al adolescentei, a declarat vineri seară, la Antena 3, unchiul fetei de 15 ani, Alexandru Cumpănaşu.

Cumpănaşu a confirmat că ADN-ul din oasele şi cenuşa luate din curtea lui Dincă aparţin nepoatei sale, Alexandra.

El a spus că părinţii fetei au fost anunţaţi de către ministrul Justiţiei, Ana Birchall.

"Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata.", a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, vineri seară, la "Exces de putere", la Antena 3.

Unchiul fetei a explicat apoi în detaliu: "99,8% din markeri atestă faptul ca ADN-ul este al Alexandrei. Luni va ieşi un alt raport preliminar cu noi markeri care vor atesta lucrul acesta 100%."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Părinţii Alexandrei au fost anunţaţi de ministrul Justiţiei că oasele din curtea criminalului sunt ale fetei lor