Antena Meniu Search
x

Doi participanţi la un maraton din Piatra Craiului au murit, după ce au căzut într-o prăpastie

O adevărată tragedie s-a produs, sâmbătă la prânz, în Masivul Piatra Craiului, doi participanţi la un maraton căzând într-o prăpastie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.10.2019, 16:01

Sute de participanţi, înscrişi la maratonul din Piatra Craiului
Participanţii la maraton se întreceau în condiţii dificile - Facebook

O adevărată tragedie s-a produs, astăzi la prânz, în Masivul Piatra Craiului, doi participanţi la un maraton căzând într-o prăpastie.

Incidentul s-a petrecut în zona Dâmbovicioara, iar autorităţile locale au intervenit cu mai multe echipaje SMURD şi de salvamontişti.

UPDATE 16.00. Potrivit ultimelor informaţii, şi bărbatul rănit în urma prăbuşirii în prăpastie a fost declarat decedat, după ce medicii au încercat în zadar să îl resusciteze.

Din primele informaţii reiese că accidentul a fost pus pe seama vremii nefavorabile. Sunt două victime, iar una dintre ele, o femeie, a fost declarată decedată.

De altfel, din cauza vremii nefavorabile autorităţile locale nu pot interveni cu elicopterul pentru preluarea persoanei decedate şi a celei rănite.

Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii despre victime. Sute de participanţi erau aşteptaţi la maratonul desfăşurat în condiţii extrem de dificile, pe pante muntoase abrupte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doi participanţi la un maraton din Piatra Craiului au murit, după ce au căzut într-o prăpastie