Antena Meniu Search
x

Video Pasionaţi de viteză de la cele mai fragede vârste. Copii cu vârste în 6 şi 13 ani s-au întrecut în Supercupa de Karting, pe Calea Victoriei

Adrenalina la volan nu este doar pentru oamenii mari. Astăzi în Capitală a început supercupa de karting electric pentru copii. Cu vârste de la 6 la 13 ani, cei mici s-au întrecut în viteză şi îndemânare. Este o competiţie serioasă, pentru care participanţii se antrenează din greu.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 19.08.2023, 21:20

Vezi și

Calea Victoriei a fost astăzi plină de karturi electrice. Zeci de copii, toţi piloţi profesionişti, s-au întrecut în calificările de care depinde ordinea în care vor porni pe circuitul de viteză. Traseul începe din faţa Palatului Regal, continuă până la Sala Palatului şi înapoi. Cel mai tânăr pilot este Mathias. Are doar 6 ani.

Chiar dacă sunt pentru copii, aceste karturi prind viteze ridicate foarte repede. Spre exemplu, ajung în doar 8 secunde la o viteză de 80km pe oră. "Sunt piloţi, au experienţă în spate. Nu este de joacă, chiar dacă ei sunt foarte micuţi si pare ciudat să meargă cu asemenea viteze, sunt bine pregătiţi, ştiu exact ce au de făcut în orice situaţie", a declarat Diana Nicolae, reprezentant Clubul de Karting Electric Bucureşti.

La competiţie au participat şi fete. "Îmi place foarte mult viteza si cand merg in kart simt o emotie anume şi asta imi place foarte mult", a declarat Anelis Georgiana Ionaşcu. Robert practică acest sport de 3 ani. Pentru a face performanţă are nevoie de mai multe antrenamente pe săptămână. Pasiunea are şi un preţ pe care puţini şi-l permit. Preţul unei şedinţe de karting porneşte de la 250 de lei. Vârsta ideală pentru a începe un astfel de sport este de 6 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Pasionaţi de viteză de la cele mai fragede vârste. Copii cu vârste în 6 şi 13 ani s-au întrecut în Supercupa de Karting, pe Calea Victoriei