Antena Meniu Search
x

Patinatorul rus Evgheni Pluşenko revine în România pentru un nou show de muzică şi dans, pe gheaţă

A făcut specatcol pe gheaţa de la Soci, unde a devenit campion olimpic, şi în primăvară vine şi la Bucureşti.

Vezi și

Patinatorul rus Evgheni Pluşenko revine în România pentru un nou show de muzică şi dans, pe gheaţă. l va avea alături pe colegul Stéphane Lambiel şi deja cunoscutul său prieten, violonistul Edvin Marton.

"Regele gheţii", aşa cum este cunoscut Evgheni Pluşenko, spune a reuşit să doboare un record la Soci. Este primul patinator din istoria modernă a sportului care a reuşit să câştige patru titluri consecutive la Jocurile Olimpice.

"Scheherazada", "Naşul" sau "Tosca Fantasy" au ridicat publicul în picioare, iar notele juriului au bătut în cuie aurul olimpic pentru patuinatorul rus.

Spectacolul de la Soci va putea fi văzut, la Bucureşti, pe 5 aprilie. Alături îi va fi prietenul său, Edwin Marton, cel care scrie compoziţiile şi care îl ajută în realizarea celor mai evoluţiilor pe gheaţă.

"Kings On Ice Olympic Gala" aşa cum se va numi spectacolul, va aduce un alt artist la Bucureşti. Celebrul patinator Stéphane Lambiel.

"Kings On Ice" este cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume. Patru ediţii au avut loc cu casa închisă. Evgheni Pluşenko şi Edwin Marton au mai oferit un spectacol pe gheaţă şi anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Patinatorul rus Evgheni Pluşenko revine în România pentru un nou show de muzică şi dans, pe gheaţă