Antena Meniu Search
x

Video Patriarhia se implică în campania de vaccinare. Pliantele cu informații vor fi distribuite în biserici cu ajutorul preoților 

Patriarhia Română se implică în campania de vaccinare. Preoții au primit broșuri cu informații despre imunizarea împotriva COVID-19, iar informaţiile din acestea ar trebui să-i ajute să transmită credincioşilor date corecte despre vaccinuri.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 11.01.2021, 17:58

Vezi și
  • BOR se implică în campania de vaccinare, distribuind pliante în biserici
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cea mai importantă recomandare este ca înainte de a lua o decizie în privința imunizării, fie că își doresc să se vaccineze sau nu, oamenii să afle toate informațiile corecte despre acet vaccin și astfel se vor evita "zona speculațiilor excesive și a extremelor".

De altfel, Patriarhia a mai transmis că rolul acestei campanii este de a informa credincioșii.

Broșurile au fost realizate de Comitetul Național care se ocupă de coordonarea campaniei de vaccinare în România și vor fi distribuite în biserici cu ajutorul preoților. 

În aceste pliante, oamenii vor găsi informații despre vaccinurile contra COVID-19, ce conțin acestea, cum a fost posibil să fie realizat un astfel de vaccin într-un timp atât de scurt, dar și informații despre etapele de imunizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Patriarhia se implică în campania de vaccinare. Pliantele cu informații vor fi distribuite în biserici cu ajutorul preoților