Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Patru muncitori care lucrau pe platforma combinatului Azomureş s-ar fi intoxicat cu amoniac

Patru persoane care lucrau pe un acoperiş în incinta combinatului Azomureş au fost transportate, marţi, la UPU SMURD Târgu Mureş, având o posibilă intoxicaţie cu amoniac.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 18:19

"Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost anunţat, la ora 15,13, prin SNUAU 112, de existenţa a 4 persoane posibil intoxicate cu o substanţă necunoscută pe platforma unui operator economic. Au intervenit de urgenţă următoarele forţe: 1 autospecială pentru transport personal şi victime multiple, 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă, 1 autospecială CBRN din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş, precum şi două echipaje medicale din cadrul SAJ Mureş. Din cele 15 persoane aflate pe platforma operatorului economic, au fost evaluate medical şi transportate la UPU Târgu Mureş 4 persoane de sex masculin conştiente, cooperante", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, printr-un comunicat de presă, scrie Agerpres.

Potrivit ISU Mureş, în urma măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN, rezultatul acestora este 0 pentru prezenţa oricărui tip de substanţă periculoasă.

"Muncitorii lucrau pe un acoperiş, moment în care spun că au simţit un miros de amoniac şi s-au retras din zonă. Cei patru au fost transportaţi la cabinetul medical al Azomureş, apoi a fost solicitat suportul SMURD şi SJA. Mirosul de amoniac se pare că a provenit de la o instalaţie care a necesitat o oprire de urgenţă. Muncitorii sunt cooperanţi, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate", a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Azomureş, Ovidiu Maior. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Patru muncitori care lucrau pe platforma combinatului Azomureş s-ar fi intoxicat cu amoniac