Antena Meniu Search
x

Video Patru oameni au murit după ce maşina a intrat pe contrasens şi a izbit un TIR, în Lugoj: un copil de 16 ani şi doi tineri de 19 ani, printre victime

Noapte neagră pe şoselele ţării! Patru persoane au murit în urma unui teribil accident petrecut în judeţul Caraş-Severin. Şapte persoane au fost grav rănite şi au ajuns la spital după două accidente care au avut loc în Suceava şi Târgu Jiu.

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 08:44

Vezi și

Sunt urmele tragediei de seara trecută din localitatea Constantin Daicoviciu, județul Caras-Severin. Un copil de 16 ani, doi tineri de 19 ani şi un bărbat de 42 de ani şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a ajuns pe contrasens şi a fost lovită din plin de un TIR. "În timp ce se deplasa pe direcţia Lugoj spre Caransebeş a efectuat brusc manevra de a vira spre stânga, peste marcajul continuu, şi a fost lovit din partea laterală dreapta de către un autotren condus regulamentar din sensul opus", a declarat Dorin Țugmeanu, comisar şef Serviciu Poliția Rutieră Caraș Severin.

Patru echipaje de pompieri militari şi două echipaje de ambulanţă au intervenit

Patru echipaje de pompieri militari şi două echipaje de ambulanţă au ajuns imediat la faţa locului. Din păcate, în urma impactului devastator, cele patru persoane au murit pe loc. În urma tragicului eveniment, traficul a fost blocat complet în zonă. Coloana de maşini s-a întins aproape pe 5 kilometri. "Traficul a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ două ore şi jumătate pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi curăţirea carosabilului de către lucrătorii administratorului de drum", a declarat Dorin Țugmeanu, comisar șef Serviciu Poliția Rutieră Caraș Severin.

Şoferul autotrenului, de origine maghiară, nu a fost rănit în urma evenimentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Un grav accident de circulaţie a avut loc şi în centrul municipiului Târgu Jiu, seara trecută. Un şofer ar fi încercat să evite o maşină care ar fi ieşit în bulevard fără să se asigure, acesta ar fi tras brusc de volan să intre pe banda doi şi a lovit violent o altă maşină. În urma impactului, trei persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportate la spital. Un alt accident a avut loc pe centura oraşului Suceava. Un autoturism şi o autocisternă s-au ciocnit violent, iar în urma impactului patru persoane au fost rănite grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Patru oameni au murit după ce maşina a intrat pe contrasens şi a izbit un TIR, în Lugoj: un copil de 16 ani şi doi tineri de 19 ani, printre victime