Antena Meniu Search
x

Patru oameni au ajuns la spital după ce maşina în care erau a derapat şi s-a răsturnat la Ulmi, în Dâmboviţa

La volan se afla o femeie, iar în autoturism erau copiii ei şi mama sa, în vârstă de 80 de ani. Bătrâna a fost cel mai grav rănită.

Vezi și

La volan se afla o femeie, iar în autoturism erau copiii ei şi mama sa, în vârstă de 80 de ani. Bătrâna a fost cel mai grav rănită. Din primele cercetări, şoferiţa nu ar fi adaptat viteza la condiiţiile de drum, iar potrivit martorilor, ar fi fost vorba de o sicanare in trafic.

Femeia de 47 de ani conducea o maşină de teren pe Drumul Naţional 71. În autotursim se aflau şi cei doi copii ai săi de 16, respectiv 18 ani, dar şi mama acesteia, în vârstă de 80 de ani.

La intrare în comuna Ulmi, conducătoarea auto pierde controlul volanului, bolidul se răstoarnă şi se opreşte într-o maşină parcată regulamentar. Totul, după o şicanare în trafic, spun martorii.

Impactul a fost puternic. La faţa locului ajuns echipajele de salvare, iar mama, cei doi copii şi bătrâna sunt transportaţi de urgenţă la spital cu multiple leziuni. Bunica este grav rănită.

Adin Prodan, ISU Dâmboviţa: "O persoană încarcerată şi încă trei victime au fost preluate de ambulanţa SAJ şi SMURD."

Cei patru au rămas internaţi, însă sunt în stare stabilăm acum. Poliţiştii au deschis o anchetă însă, din primele cercetări, neadaptarea vitezei la carosabillul umed ar fi cauza accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Patru oameni au ajuns la spital după ce maşina în care erau a derapat şi s-a răsturnat la Ulmi, în Dâmboviţa