Antena Meniu Search
x

Video Patru oameni, la un pas de moarte după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi au căzut cu maşina într-o râpă: "Nu am putut să realizez, nu ştiu"

Patru persoane au scăpat ca prin urechile acului, după ce şoferul autoturismului în care aflau a pierdut brusc controlul volanului, iar maşina a căzut într-o râpă. Accidentul s-a întâmplat ieri pe Drumul Naţional 6, din judeţul Mehedinţi. Doar un miracol a făcut ca toţi ocupanţii să scape teferi. Poliţia a deschis acum o anchetă pentru a afla cauza producerii incidentului. 

de Redactia Observator

la 05.11.2023, 08:29

Vezi și

Şoferul, împreună cu alţi trei vecini se întorceau ieri de la muncă. La un moment dat, din cauza carosabilului umed, bărbatul a pierdut controlul volanului  Maşina a derapat pe şosea, a ajuns pe celălalt sens de mers, iar mai apoi s-a prăbuşit într-o râpă. 

Şofer: Nu am putut să realizez, nu ştiu. Dar viteză nu am avut, coboram cu frâna de motor. 

Pasager: Cred că a pierdut controlul mă gândesc şi a intrat aşa. 

Imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori.

Cătălin Opriţescu, ISU Mehedinți: Patru victime care au fost în autoturism s-au autoevacuat singure, am asigurat măsuri PSI.

Gabriel Banghea, Serviciul Rutier Mehedinți: A fost implicat un singur autoturism, iar conducătrorul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Horie Ene, medic SAJ Mehedinți: Conştienţi toţi patru, înclusiv conducătorul auto, care este totuşi destul de bolnav aşa cardiovascular nu ştie nici acum cum a ajuns în râpa asta

După ce a primit îngrijiri la faţa locului, un singur bărbat a fost transportat la spital. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili în ce circumstanţe s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Patru oameni, la un pas de moarte după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi au căzut cu maşina într-o râpă: "Nu am putut să realizez, nu ştiu"