Antena Meniu Search
x

Patru persoane, rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit pe un drum judeţean din Vâlcea. O maşină s-a făcut praf în urma impactului

Patru persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 59 de ani au fost rănite într-un accident rutier produs, vineri seară, pe un drum judeţean din localitatea Sineşti, judeţul Vâlcea, unde două autoturisme s-au ciocnit. Una dintre victime a fost scoasă din maşină de către echipajul de descarcerare.

de Redactia Observator

la 13.05.2022, 22:04

Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc pe drumul judeţean 605A, în comuna Sineşti, satul Urzica, informează ISU Vâlcea. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, informează reporterul Observator Alin Stan.

O femeie în vârstă de 59 ani a suferit politraumatisme, un bărbat de 34 ani are, cel mai probabil, o fractură de femur, un tânăr de 19 ani are un traumatism ocular şi escoriaţii la nivelul capului. Cei trei se aflau în unul dintre autoturismele implicate. În plus, un bărbat de 22 ani, pasager în al doilea autoturism implicat are escoriaţii şi acuză dureri în piept.

Una dintre victime a fost scoasă de echipajele de descarcerare dintre fiarele maşinii. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zona accidentului este blocat în totalitate pentru finalizarea cercetărilor.

Ce spun salvatorii

Membrii echipei de descarcerare și SMURD din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați astăzi, în jurul orei 19.26, in localitatea Sinesti, sat Urzica pentru descarcerarea și acordarea de îngrijiri medicale preliminare in urma producerii unui accident rutier produs pe DJ 605 A.

După efectuarea manevrelor de descarcerare, persoana rămasă captiva între elementele caroseriei contorsionate a fost salvată. Ulterior persoanele rănite au fost transportate la CPU Horezu pentru îngrijiri și investigații suplimentare.Prin sistemul 112 a fost anunțată o persoana incarcerata și alte 3 rănite, motiv pentru care la fața locului au fost trimise: un echipaj de descarcerare și încă 3 ambulanţe. Traficul rutier este blocat în totalitate pentru finalizarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Patru persoane, rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit pe un drum judeţean din Vâlcea. O maşină s-a făcut praf în urma impactului