Patru poliţişti din Satu Mare, răniți după ce au încercat să oprească o bătaie. Unul dintre ei a suferit o tăietură la ureche

De Simona Vasiac.
Publicat: 05.04.2021, 14:46.
Actualizat: 05.04.2021, 22:53

Patru poliţişti din Satu Mare au ajuns la spital după ce au încercat să oprească o bătaie între zeci de oameni. Unul dintre agenţi a suferit o tăietură la ureche.

Patru poliţişti din Satu Mare, răniți după ce au încercat să oprească o bătaie. Unul are urechea tăiată cu o drujbă

www.presasm.ro/

S-au tras focuri de armă şi un poliţist a ajuns la spital cu urechea tăiată după ce forţele de ordine au intervenit să aplaneze o bătaie între 50 de bărbaţi într-o localitate din Satu Mare. Prezenţa forţelor de ordine, însă, a făcut ca scandalul să degenereze. Mai multe persoane au fost rănite în urma unui conflict între locuitorii unui cartier de rromi din localitatea Petea și forțele de ordine.

Aproximativ 50 de oameni au atacat polițiștii și jandarmii. Unul dintre agresori a avut inclusiv o drujbă asupra sa. Agenții s-au văzut nevoiți să folosească armamentul din dotare și au tras cu pistolul cu bile de cauciuc în direcția bărbatului. Un polițist a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe după ce urechea i-a fost secționată ca urmare a unei lovituri cu piatra, de unul dintre scandalagii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și: