Antena Meniu Search
x

Patru tineri din Argeş sunt în stare gravă la spital, în urma unui accident cumplit! Unul dintre ei se zbate între viaţă şi moarte

Tinerii stăteau în maşina parcată pe o stradă, când un autoturism scăpat de sub control a intrat în ei cu toată puterea.

Vezi și

Tinerii stăteau în maşina parcată pe o stradă, când un autoturism scăpat de sub control a intrat în ei cu toată puterea. Speriat, şoferul a fugit de la faţa locului, iar poliţiştii îl caută şi acum!

Un apel la 112 a anunţat aseară un grav accident rutier în Bascov. Trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 22 şi 29 de ani, sunt grav răniţi într-o maşină parcată în faţa unei brutării. Alături, un autoturism avariat serios în partea din faţă este abandonat. 

Bărbatul din imagini, însă, a fost martor la accident. Era pasager în maşina abandonată. Fusese luat la ocazie de de şoferul şi ceilalţi doi pasageri care au fugit imediat după impact. Şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi nu a mai putut evita coliziunea

Florin Popa, IPJ Argeş: "Din primele cercetări a rezultat că un auto ce se deplasa din direcţia Curtea de Argeş către Piteşti a intrat în coliziune cu un alt autovehicul parcat pe partea dreaptă a drumului."

Echipajele de descarcerare chemate în ajutor s-au chinuit să-i scoată pe cei patru tineri răniţi din mormanul de fiare. Unul dintre ei, pasagerul pe bancheta din spate, a fost resuscitat zeci de minute.

Rodica Barbu, SAJ Argeş: "În stop-cardiorespirator unul, celălalt dintre ceilalţi trei unul are posibil o fractură de claviculă externă, o contuzie de umăr drept şi o contuzie iarăşi de umăr drept, dar mai serioasă, o contuzie forte. Tânărul a fost intubat, este resusciat, sperăm să avem rezultate bune."

Mihai Alexianu, ISU Argeş: "Au fost asistate patru persoane care au fost deplasate la UPU Piteşti pentru îngrijiri medicale."

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi sunt pe urmele fugarilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Patru tineri din Argeş sunt în stare gravă la spital, în urma unui accident cumplit! Unul dintre ei se zbate între viaţă şi moarte