Antena Meniu Search
x

Galerie foto Patru răniţi la spital, după un accident grav petrecut în Iaşi. Un autocar cu 30 de pasageri s-a ciocnit violent de o maşină şi a ajuns în şanţ

Accident grav, seara trecută, în Târgu Frumos, judeţul Iaşi. Un autocar în care se aflau 30 de pasageri s-a ciocnit violent cu o maşină în care se circulau două persoane. În urma impactului, autocarul a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Imediat, la locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de salvare. Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar patru dintre ele au ajuns la spital. Restul pasagerilor au scăpat doar cu o sperietură zdravănă. 

de Redactia Observator

la 09.09.2023, 08:40

ISU Iaşi anunţă, vineri seară, că intervine la un accident rutier produs în Tg. Frumos, unde un autocar a ieşit în decor în afara părţii carosabile. "Au rezultat 6 victime conştiente, neîncarcerate care au fost preluate de către echipajele medicale sosite la locul solicitării", a precizat sursa citată. Una dintre victime este şoferul autocarului. 

ISU Iaşi a transmis că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, dar ajunse la faţa locului, echipajele au constatat că numărul victimelor nu este foarte mare, acesta fiind dezactivat. În autocar se aflau 30 de persoane, iar pentru defluirea acestora a sosit un alt mijloc de transport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Patru răniţi la spital, după un accident grav petrecut în Iaşi. Un autocar cu 30 de pasageri s-a ciocnit violent de o maşină şi a ajuns în şanţ