Antena Meniu Search
x

Video Patru tineri ucraineni, rătăciți în Munţii Maramureşului. Au trecut ilegal granița, ca să fugă de război

Acţiune contra cronometru pentru salvamontiştii din Maramureş. Patru cetăţeni ucraineni, care au trecut ilegal frontiera de stat, s-au rătăcit în zona Vârful Polonica din Munţii Maramureşului.  

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 09:45

Vezi și

Cinci salvamontişti şi patru poliştişti de frontieră cu două autospeciale au mers să îi caute.

"În data de 17.08.2023 ora 21.30  Dispeceratul ITPF Sighet a fost informat de lucratorii din cadrul Serviciului 112 despre faptul că un număr de 4 cetățeni ucraineni care au trecut ilegal frontiera de stat s-au rătăcit și solicită ajutor. În baza coordonatelor trimise de aceștia au fost localizați în zona Polonica din raionul de responsabilitate a SPF Valea Vișeului.

S-a luat legatura cu lucrătorii din cadrul SALVAMONT Maramureș și au început căutările. La acțiune participă 5 lucrători din cadrul SALVAMONT, precum si 4 polițiști de frontieră cu 2 autospeciale, in calitate de forță de sprijin", au transmis autoritățile.

Ucraineni rătăciți în munți, după ce au fugit de război

După câteva ore, cei patru ucraineni au fost găsiţi de către echipajele de salvare şi au fost duşi la sediul Poliției de Frontieră Valea Vișeului.

Bărbaţii au în jur de 20 de ani şi ar fi fugit din cauza războiului din Ucraina

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Patru tineri ucraineni, rătăciți în Munţii Maramureşului. Au trecut ilegal granița, ca să fugă de război