Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Paul Walker a fost blocat în maşină înainte de explozie!

Noi imagini surprinse de camerele de vedere din apropierea accidentului şi oferite publicului azi aduc în discuţie o ipoteză înfiorătoare. Aceea că Paul Walker a fost blocat în maşina Porsche Carrera GT timp de un minut până ca aceasta să explodeze şi să fie mistuită de foc.

de Redactia Observator

la 04.12.2013 , 12:44

Deşi rapoartele precedente susţineau că maşina a luat foc imediat după impact, noile imagini arată că, după ce autoturismul se izbeşte de stâlp, se ridică un fum negru, gros. 

Abia după aproximativ 60 de secunde automobilul explodează, ceea ce aduce în discuţie faptul că Paul Walker şi Roger Rodas ar fi putut fi salvaţi dacă s-ar fi aflat cineva la locul impactului, susţine CNN.

Această nouă ipoteză duce la faptul că Paul Walker şi Roger Rodas au murit în chinuri groaznice, mistuiţi de flăcări din cauză că au rămas blocaţi în fiarele contorsionate. 

Articolul continuă după reclamă

Porsche Carrera GT este una dintre cele mai periculoase maşini, întrucât aceasta se apropie foarte mult de un automobil de curse. Această maşină se poate destabiliza foarte uşor din cauza denivelărilor sau gropilor cât de mici, relatează DailyMail. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Paul Walker a fost blocat în maşină înainte de explozie!