Antena Meniu Search
x

Paznic bătut cu coada de mătură pentru un telefon mobil şi 200 de lei, în Hunedoara. Hoţii i-au aruncat şi un televizor în cap

Scandal mai puţin obişnuit. Paznicul unei societăți din Vulcan, județul Hunedoara, a fost bătut cu o coadă de mătură și lovit în cap cu un televizor de către doi tâlhari.

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 17:38

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Bărbatul în vârstă de 66 de ani, din Lupeni, paznic al unei societăți din Vulcan, a fost atacat duminică de către doi bărbați care au sărit peste gardul firmei. Paznicul a fost lovit cu o coadă de mătură, dar a reușit să fugă în ghereta în care stătea de obicei.

''A fost urmărit de cei doi indivizi, loc unde unul dintre cei doi indivizi l-a lovit cu un televizor în cap, cealaltă persoană sustrâgându-i de pe masă portmoneul în care se afla suma de 200 de lei și actele de identitate, precum și un telefon mobil'', informează IPJ Hunedoara.

Polițiștii din Vulcan i-au identificat pe suspecți, aceștia fiind doi tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, ambii din Vulcan. Luni au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Paznic bătut cu coada de mătură pentru un telefon mobil şi 200 de lei, în Hunedoara. Hoţii i-au aruncat şi un televizor în cap