Antena Meniu Search
x

Pedofilul din lift a fost prins! Bărbatul care a agresat doi copii într-un bloc din Capitală este poliţist la Rutieră (Video)

După mai multe zile de căutări, bărbatul care a agresat sexual doi minori, într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, a fost prins de poliţişti.

Update ora 10:54 - Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul suspectat că a agresat doi copii într-un lift din Capitală este poliţist la Rutieră.

Individul are 46 de ani şi a fost ridicat de la Brigada Rutieră din Capitală. El a fost recunoscut chiar de colegi.

"Da, este poliţist la Rutieră, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu ne face cinste aşa ceva", a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: "Persoana aflată la sediul Poliţiei Capitalei este agent de poliţie la Brigada Rutieră".

Bărbatul lucrează la Poliţia Rutieră din 2010, fiind transferat de la Jandarmi. Este divorțat și are doi copii.

------------

După mai multe zile de căutări, bărbatul care a agresat sexual doi minori, într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, a fost prins de poliţişti.

Potrivit Antena 3, suspectul a fost prins în Capitală, are 46 de ani, a fost dus la audieri la Secția Omoruri. Individul a recunoscut că el este bărbatul din imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

"La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018 - un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi  procedurale prevazute de Codul de procedură penală", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Reamintim că fapta care a șocat o țară întreagă s-a întâmplat vineri dimineață.

Bărbatul a urmărit doi copii în cartierul Drumul Taberei, a intrat după ei într-o scară de bloc, şi, potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere ale liftului de pe scară, acesta i-a sărutat şi mângâiat pe cei doi micuţi, în vârstă de 5, respectiv 9 ani.

Copiii au ajuns acasă și le-au povestit părinților tot ce s-a întâmplat. Oamenii au verificat camerele de supraveghere din lift și astfel au descoperit că cei doi minori au fost abuzați.

„Urmare imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoștință faptul că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, anunţa Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Revenim cu detalii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Pedofilul din lift a fost prins! Bărbatul care a agresat doi copii într-un bloc din Capitală este poliţist la Rutieră (Video)