Antena Meniu Search
x

Video Pelerinaj lipsit de incidente la moaştele Sfintei Parascheva. De astăzi, restricţiile de noapte nu mai sunt valabile în oraşul Iaşi

Este deja a patra zi de pelerinaj la Iași. Zeci de mii de credincioşi din toată țara au trecut deja pe la racla cu sfintele moaște. Iar de astăzi nu mai sunt nici restricţii pe timp de noapte.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.10.2021, 14:06

Vezi și

Nu există niciun fel de incidente înregistrate la pelerinaj. Este a patra zi şi totul decurge perfect, spun preoţii. Nu se aşteaptă foarte mult la rând, cel mai mare timp de aşteptare a fost de două ore. Sunt oameni veniţi de peste tot din ţară, bucuroşi de faptul că au fost lăsaţi să intre în acest an să se închine, asta după ce anul trecut nu li s-a permis accesul decât ieşenilor.

Pelerinaj la moaştele Sfintei Parascheva. Fără conflicte la coadă, mulţumită timpului de aşteptare redus

Oamenii stau la coadă în linişte şi, întrucât timpul de aşteptare este unul redus, nici nu se mai produc conflicte, cum se întâmpla în trecut. Pelerinii respectă toate regulile, păstrează distanţa şi poartă masca. Sunt persoane care dezinfectează racla tot timpul. 

Peste 30.000 de credincioşi au trecut pe la raclă, scopul prelungirii pelerinajului fiind evitarea aglomerărilor în zilele de 13 şi 14 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Pelerinaj lipsit de incidente la moaştele Sfintei Parascheva. De astăzi, restricţiile de noapte nu mai sunt valabile în oraşul Iaşi