Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un pensionar a fost uitat în blocul evacuat din Timişoara: 'Am stat la televizor şi am dormit'

În timp ce pompierii şi chiar Armata au efectuat teste şi au evacuat două blocuri din Timişoara, de teama unor substanţe toxice care au ucis trei oameni, un pensionar a fost uitat chiar în blocul evacuat.

de Alin Tarnovschi

la 21.11.2019 , 17:06

Pensionar uitat în blocul evacuat din Timişoara Pensionar uitat în blocul evacuat din Timişoara - Observator

În timp ce pompierii şi chiar Armata au efectuat teste şi au evacuat două blocuri din Timişoara, de teama unor substanţe toxice care au ucis trei oameni, un pensionar a fost uitat chiar în blocul evacuat.

Bărbatul, care este pensionar, a aflat abia în această dimineaţă despre ce s-a întâmplat în bloc.

Pensionarul locuieşte în blocul de pe strada Vaida Voievod numărul 1 şi, în ciuda faptului că toţi vecinii săi au fost evacuaţi încă de luni, el a fost uitat de autorităţi în apartamentul său.

Articolul continuă după reclamă

"Am avut totul, alimente acasă, sunt la pensie. De două-trei zile nu ies afară. Nu are rost așa să mă plimb. Acum mi-au spus poliția. Azi-noapte am dormit acasă la mine, aici. Întrebați-i pe alții, care sunt de două-trei zile evacuați. Eu mai înainte, o jumătate de oră am ieșit.

Pe acelaşi subiect

Patru-cinci zile am stat acasă, mi-am făcut aprovizionarea, sunt pensionar. Am fost acasă la televizor și am dormit. Au bătut la ușă, dar dacă trece o oră-două mă ia cu somn", a declarat pensionarul, în această dimineață, potrivit tion.ro.

Doi copii şi o tânără mămică, ucişi după deratizare

Un bebeluş de nouă zile, un copil de trei ani şi mama acestuia, o tânără de 28 de ani, au murit luni, 18 noiembrie 2019, după ce au fost intoxicaţi cu o substanţă toxică folosită la deratizare în blocul lor de pe strada Mioriţei nr. 8.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a activat planul roşu de intervenţie, iar oamenii din bloc au fost evacuaţi şi ulterior transportaţi la spital.

De asemenea, şi oamenii care locuiesc în blocul de pe strada Vaida Voievod nr. 1 au fost evacuaţi, încă de luni, pentru ca autorităţile să facă verificări, măsurători şi apoi igienizări.

Patronul firmei de deratizare care a împrăştiat substanţa toxică în bloc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un pensionar a fost uitat în blocul evacuat din Timişoara: 'Am stat la televizor şi am dormit'