Antena Meniu Search
x

Pentru noi ești câștigătoare! România îți mulțumește, Simona!

Chiar dacă a făcut un meci foarte bun, Halep nu a izbutit să treacă de Maria Șarapova. Rusoaica a câștigat un nou turneu de Mare Șlem

Chiar dacă a făcut un meci foarte bun, Halep nu a izbutit să treacă de Maria Șarapova. Rusoaica a câștigat un nou turneu de Mare Șlem 

Așa cum s-a întâmplat și în precedentele partide directe dintre Halep și șarapova, rusoaica a reușit să învingă. Finala de la Paris a fost viu disputată, cele două tenismene dovedind că sunt într-o mare formă. 

Halep a început foarte bine partida din capitala Franței și a reușit un break încă din primul game, însă după acest moment foarte bun, rusoaica a trecut la conducerea jocului, reușind câteva puncte de mare excepție. Mai mult, a reușit un break într-un moment decisiv și a reușit să cucerească primul set.

În manșa secundă s-a mers cap la cap, iar Simona a izbutit să facă minuni în tie-break. A revenit de la 3-5 și a câștigat, ducând scorul la 1-1, la seturi.

Decisivul a fost interzis cardiacilor. Halep a început mai bine, dar rusoaica a găsit forța necesară de a reveni încă o dată. Experiența ex-sovieticei și-a spus cuvântul, iar victoria i-a revenit. Scor final Maria Șarapova - Simona Halep 6-4, 6-7, 6-4.

Pentru Simona urmează alte turnee importante și alte oportunități de scăpa de complexul Șarapova. Prima șansă o are la Wimbledon, la jumătatea acestei luni. Partea plină a paharului o reprezintă saltul constănțencei, care a ajuns pe locul al treilea WTA, cea mai înaltă poziție ocupată vreodată de o jucătoare de tenis din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Pentru noi ești câștigătoare! România îți mulțumește, Simona!