Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Percheziții la diferite locații din București și Constanța, într-un dosar cu un prejudiciu de peste 2,5 milioane de lei

Reprezentanții Poliției Române anunță că, la această oră, sunt efectuate șase percheziții la diferite locații din București și Constanța, într-un dosar cu un prejudiciu de peste 2,5 milioane de lei.

de Cristi Ioniţă

la 20.10.2020 , 13:02

Cinci suspecți sunt bănuiți de comiterea unor infracțiuni economice Polițiștii de la SIAS au fost mobilizați special pentru aceste percheziții - Hepta - imagine ilustrativă
  • Se fac patru percheziții în Bucureșți și două în Constanța.
  • Cinci suspecți urmează să fie audiați în acest dosar.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Perchezițiile sunt efectuate de polițiștii de la Direcția de Investigare a Criminalității Economice și cei ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

Sunt efectuate patru percheziții în București și două în Constanța, urmând ca la finalul acestora cinci persoane să fie duse la audieri.

Se fac verificări într-un dosar de infracțiuni economice.

Articolul continuă după reclamă

Conform reprezentanților Poliției Române, "din materialul probator, administrat până în prezent, au rezultat indicii că persoanele cercetate ar fi constituit un circuit format din mai multe societăți comerciale, o parte dintre acestea de tip „fantomă”, în scopul sustragerii de la plata T.V.A.-ului și a impozitului pe profit. Sumele de bani ar fi provenit din activități economice concentrate în jurul unor licitații privind lucrări de reabilitare, modernizare și amenajare a unor obiective deținute de o instituție".

Suspecții vor fi audiați la sediul Inspectoratului General al Poliției Române.

Citește și:
Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Percheziții la diferite locații din București și Constanța, într-un dosar cu un prejudiciu de peste 2,5 milioane de lei