Antena Meniu Search
x

Percheziţii de AMPLOARE la Casa de Sănătate! Sume importante de bani erau DECONTATE pe pacienţi FALŞI, fostul consilier al lui George Maior a fost SĂLTAT de mascaţi!

Procurorii DNA au efectuat, astăzi, percheziţii în 50 de locaţii, dintre care două sunt sedii ale unor instituţii publice din Bucureşti, într-un dosar privind fapte săvârşite în perioada 2016 - august 2017.

Procurorii DNA au efectuat, astăzi, percheziţii în 50 de locaţii, dintre care două sunt sedii ale unor instituţii publice din Bucureşti, într-un dosar privind fapte săvârşite în perioada 2016 - august 2017.

UPDATE 14.20. Conform Antena 3, una dintre persoanele săltate de mascaţi în această dimineaţă este Sergiu Ciobanu, fostul consilier al lui George Maior.

Sergiu Ciobanu a fost angajat al lui Maior atât la MApN, cât şi ulterior la cabinetul acestuia în Serviciul Român de Informaţii, în funcția de consilier.

UPDATE 14.00. Conform unor surse, persoanele vizate de ancheta DNA decontau sume importante de bani de la CNAS şi CASMB pentru... pacienţi falşi. Statul decontează între 60 şi 65 de lei pe zi pentru îngrijirea pacienţilor cu deficienţe grave. Mai grav decât atât este faptul că după ce banii se duceau pe pacienţi falşi, adevăraţii pacienţi erau refuzaţi din lipsă de fonduri.

Pe acelaşi subiect

UPDATE: Procurorii DNA fac percheziţii la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), declară surse judiciare.

'Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie, săvârşite în perioada 2016 - august 2017. Ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, în cursul zilei de 31 august 2017, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 50 locaţii, dintre care două sunt sedii ale unor instituţii publice din Bucureşti, restul sedii sau puncte de lucru ale unor societăţi comerciale sau domicilii ale unor persoane', se arată într-un comunicat remis joi de DNA.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Percheziţii de AMPLOARE la Casa de Sănătate! Sume importante de bani erau DECONTATE pe pacienţi FALŞI, fostul consilier al lui George Maior a fost SĂLTAT de mascaţi!