Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Percheziţii DNA la CJ Caraş-Severin şi la SJU Reşiţa. Procurorii cercetează vânzarea unui aparat RMN cu 10.000 de euro

Procurorii DNA au descins, luni, la Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi la Spitalul Judeţean Reşiţa de unde ridică documente, într-un dosar în care este cercetată vânzarea unui aparat RMN cu suma de 10.000 de euro, afirmă surse judiciare. Direcţia Naţională Anticorupţie a precizat că au loc percheziţii la patru adrese din Caraş-Severin şi Olt, reprezentând două instituţii publice şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 15:38

Percheziţii DNA în Caraş-Severin Percheziţii DNA în Caraş-Severin - News.ro

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, în perioada 2023-2024. În cursul zilei de 14 octombrie 2024, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 4 locaţii situate pe raza judeţelor Caraş-Severin şi Olt, reprezentând două instituţii publice, precum şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale", a transmis, luni după-amiază, DNA. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Procurorii cercetează vânzarea unui aparat RMN cu 10.000 de euro

Aparatul RMN ar fi fost vândut, susţin surse din rândul anchetatorilor, în timpul conducerii anterioare a Spitalului Judeţean Reşiţa, cu suma de 10.000 de euro, în ciuda faptului că proprietarul aparatului era Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi nu spitalul. CJ Caraş-Severin dăduse acest aparat în administrare unei societăţi, relatează News.ro.

Articolul continuă după reclamă

Preşedintele CJ Caraş-Severin, Romeo Dunca, a confirmat pentru Express de Banat că procurorii DNA sunt la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, unde au solicitat documente legate de aparatul RMN de la Spitalul Judeţean. "Cei care au încercat să mă lege de acest subiect s-au bucurat degeaba! Le punem la dispoziţie toate documentele, dar eu nu am niciun fel de problemă", a declarat Romeo Dunca pentru presa locală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Evenimente » Percheziţii DNA la CJ Caraş-Severin şi la SJU Reşiţa. Procurorii cercetează vânzarea unui aparat RMN cu 10.000 de euro