Antena Meniu Search
x

Video Pericol de explozie într-un cartier din Arad. Un magazin cu butelii a fost cuprins de flăcări

Pericol de explozie, noaptea trecută, într-un cartier din Arad. Un magazin de 300 de metri pătraţi a fost cuprins de flăcări. Pe rafturi erau şi mai multe butelii, care ar fi putut sări în aer în orice moment. Însă oamenii care au văzut flăcările, au reuşit să le scoată afară, înainte de sosirea pompierilor.

de Iulia Mihalache

la 09.12.2020, 09:12

Vezi și
  • Pericol de explozie în Arad, după ce un magazin a fost cuprins de flăcări.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Stingerea incendiului le-a dat bătăi de cap, salvatorilor. În zonă nu erau hidranţi, iar flăcările riscau să se extindă la casele din jur.

Flăcările au cuprins magazinul după lăsarea întunericului. Patru angajaţi erau la muncă când a izbucnit incendiul. Au reuşit să iasă la timp afară şi să cheme pompierii în ajutor.

George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad: "În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta violent și generalizat la întreaga construcție, cu posibilități de propagare la cele cinci case din limita învecinată a magazinului".

Martori: "Am observat un nor mare de fum. Din câte am înțeles, un scurtcircuit, de undeva din pod. A început să ardă pe lângă tabloul electric".

Focul care ameninţa să se extindă a fost doar unul dintre pericole. Magazinul a fost la un pas să sară în aer, pentru că mai multe butelii erau depozitate înăuntru.

Şi lipsa hidranţilor a fost o problemă. În plus, martorii se plâng că pompierii ar fi ajuns cam târziu.

Martori: "Au venit pompieiri, cu chiu cu vai, după 25 de minute. Au venit o grămadă de mașini. O parte, se pare, degeaba, au venit fără apă. Într-adevăr, nu sunt nici hidranţi".

Pompierii au reuşit să stingă flăcările după mai bine de o oră. O anchetă va stabili cauza exactă a incendiului, dar şi valoarea pagubelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Pericol de explozie într-un cartier din Arad. Un magazin cu butelii a fost cuprins de flăcări