Antena Meniu Search
x

Cu permis abia luat, un băiat de 18 ani din Slatina a omorât un biciclist, iar după o lună a băgat în comă un pieton

Cu permis abia luat, un băiat de 18 ani din Slatina a omorât un biciclist, iar după o lună a băgat în comă un pieton. Poliţiştii nu i-au reţinut permisul, după accidentul mortal de pe 9 decembrie.

Cu permis abia luat, un băiat de 18 ani din Slatina a omorât un biciclist, iar după o lună a băgat în comă un pieton. Poliţiştii nu i-au reţinut permisul, după accidentul mortal de pe 9 decembrie.

Tânărul de 18 de ani din Slatina, R.D., care în urmă cu aproape o lună a accidentat mortal un biciclist din Perieți a mai provocat un accident, pen 4 ianuarie, în Slatina, unde a lovit un tânăr, de 21 de ani, pe trecerea de pietoni. 

După impact, șoferul adolescent cu permis abia luat ar fi încercat să fugă de la locul faptei. El ar fi fost însă reținut de mai mulți martori și predat polițiștilor, scrie olt-alert.ro.

Impactul a fost extrem de puternic, tânărul de 21 de ani a fost aruncat circa 20 de metri. Atât acest element, cât și faptul că mașina a putut fi oprită la circa 100 de metri distanță față de locul incidentului indică faptul că șoferul circula cu viteză foarte mare.

Pe acelaşi subiect

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată, în stare foarte gravă, la spital. Medicii slătineni au dispus transferarea ei la Spitalul Clinic de Urgență Craiova. 

Şoferul de 18 ani a omorât un biciclist acum o lună

Accidentul din Slatina a avut loc la nici o lună după ce același conducător auto a lovit mortal un biciclist din Perieți. Victima a fost găsită de echipele medicale în stop cardio-respirator. I s-au aplicat manevre de resuscitare la care biciclistul a răspuns. Ulterior, în drum spre spital, a intrat din nou în stop cardio-respirator și a murit.

Şoferul de 18 ani a făcut două victime într-o lună

Deși victima a decedat, șoferului vinovat nu i-a fost suspendat permisul de conducere. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Cristian Grigorescu, a explicat că doar în cazul în care șoferul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice permisul i-ar fi putut fi suspendat.

Aşa se face că, având dreptul de a conduce, puştiul teribilist a fost foarte aproape să mai omoare un om.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cu permis abia luat, un băiat de 18 ani din Slatina a omorât un biciclist, iar după o lună a băgat în comă un pieton