Antena Meniu Search
x

Video Peste 2 milioane de români își serbează onomastica de Sf. Ion. Sărbătoriții au ieșit să petreacă, au dansat pe muzică lăutărească și s-au urcat pe mese

Noaptea trecută a fost petrecere de pomină în Capitală. Ionii și Ioanele au sărbătorit până dimineața într-unul dintre cele mai mari localuri din nordul Capitalei. Sărbătoriții s-au simțit atât de bine încât s-au urcat chiar și pe mese să danseze. Responsabili de armosfera incendiara au fost Clejanii. Viorica și Ioniță au scos toți oamenii la dans iar horele au ținut până în zori. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 07.01.2024, 08:41

Vezi și

Eduard Marin, reporter Observator: Peste 2 milioane de români își serbează onomastica astăzi! Numele Sfântului Ioan este purtat în tara noastră de peste 1,3 milioane de bărbați și peste 650 de mii de femei.

Ion si Ioana au fost în centrul atenției încă de noaptea trecută, iar startul distracției s-a dat chiar înainte de miezul noptii. Nimeni n-a mai ținut cont de inhibiții și mișcările de danastori au ieșit la iveală, fiecare cu stilul personal.

Ion si Ioana au fost în centrul atenției încă de noaptea trecută

Alături de familie sau prieteni, sărbătoritii s-au distrat pe cinste, așa cum au știut mai bine. În momentul în care ringul de dans s-a încins la maxim, oamenii s-au urcat chiar și pe mese. Nelipsite au fost și horele care au scos toți oamenii la dans.

Pe scenă a urcat și Marcel Pavel care a continuat ritmul petrecerii. Iar spre dimineață, muzica lautarească a fost inlocuită de muzica electronică. Petrecerile vor continua și astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Peste 2 milioane de români își serbează onomastica de Sf. Ion. Sărbătoriții au ieșit să petreacă, au dansat pe muzică lăutărească și s-au urcat pe mese