Antena Meniu Search
x

Străzi ca-n Evul Mediu în Bucureşti. Peste 200 de străzi sunt încă neasfaltate în Capitală

Ninsorile anunţate adâncesc coşmarul bucureştenilor. În 2018, peste 200 de străzi din Capitală arată în continuare ca în Evul Mediu.

Vezi și

Ninsorile anunţate de meteorologi adâncesc coşmarul bucureştenilor, care locuiesc pe străzi încă neasfaltate. În 2018, în Capitala României, peste 200 de străzi arată în continuare ca în Evul Mediu. Cu gropi pline de noroaie noroaie.

Pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei, în comparaţie cu casele de pe margine, drumul pare că ar aparţine unui cătun dintr-un sat uitat de lume. Locatarii spun, însă, că pe hârtiile primăriei, situaţia este cu totul alta. La fiecare ploaie, oamenii care locuiesc în casele din jur au nevoie de cizme de cauciuc. Nu e mai simplu nici pentru cei care au maşină. Gropile strică suspensiile, iar noroiul îi trimite la spălătorie tot mai des. 

Deşi în 2017 Primăria Generală a Capitalei anunţa că demarează marea asfaltare, în realitate nimic nu s-a schimbat. 

ROBERT NEGOIŢĂ, primar Sector 3:

Ne chinuim cu niste PUZ-uri de foarte multi ani. E nevoie de zeci de avize de la toti sfintii, care se mai calca pe picioare unii pe altii, care nu respecta termenele si care vin sa ne spuna sa le modificam.

În sectorul 1 de pildă, 62 de străzi sunt de pământ, iar anul trecut, primăria nu a turnat pe niciuna vreun petic de asfalt. Situaţia este similară şi în celelalte sectoare. 

ADRIAN VIGHECIU, city manager Sector 6:

În acest moment, sectorul 6 al municipiului Bucureşti este singurul sector la nivelul municipalităţii care are un PUZ aprobat. Având în vedere că exista posibilitatea să urmeze o perioadă nefavorabilă pentru asfaltare am decis la nivelul Consiliului Local să continuăm acest program cu primăvara anului 2018.

Şi Primăria Generală are în administrare aproximativ 50 de străzi neasfaltate. Anul trecut, administraţia a avut la dispoziţie pentru proiectele de investitii în infrastrucrtura aproximativ 258 milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Străzi ca-n Evul Mediu în Bucureşti. Peste 200 de străzi sunt încă neasfaltate în Capitală