Antena Meniu Search
x

Surpriză pe scena Electric Castle! Mirabela Dauer şi Corina Chiriac vor cânta la festivalul de muzică electronică de la Bonţida

Dacă nu aveţi cum să ajungeţi la mare, la Neversea, poate mergeţi la festivalul Electric Castle! Acesta se va desfăşura pe domeniul de la Bonţida, din judeţul Cluj. Şi, chiar dacă va avea loc la o săptămână după festivalul de pe litoral, organizatorii muncesc încă de pe acum din zori şi până-n noapte.

Vezi și

Dacă nu aveţi cum să ajungeţi la mare, la Neversea, poate mergeţi la festivalul Electric Castle! Acesta se va desfăşura pe domeniul de la Bonţida, din judeţul Cluj. Şi, chiar dacă va avea loc la o săptămână după festivalul de pe litoral, organizatorii muncesc încă de pe acum din zori şi până-n noapte. Printre cei peste 250 de artişti care vor urca pe scena Electric Castle, se numără şi Corina Chiriac şi Mirabela Dauer.

Electic Castle este festivalul de muzică electronică devenit deja tradiţie. Anul acesta, povestea se repetă, numai că va fi o versiune îmbunătăţită.

Anul acesta, festivalul transformă domeniul de la Bonţida într-un mic oraş. Zona de camping va fi îmbunătăţită. Va avea propria scenă, dar se vor construi un supermarket şi o zona de grill. Dar acestea nu sunt singurele surprize.

Şi pentru ca distracţia să nu poată fi oprită, organizatorii şi-au luat deja măsuri în caz de ploaie.

35.000 de fani sunt asteptati sa petreaca pe domeniul istoric de la Bontida. Anul acesta, peste 250 de artisti vor urca pe scenele amplasate. Ziua 0 a Electric Castle va începe în data de 12 iulie, atunci când vor cânta şi Corina Chiriac şi Mirabela Dauer. Festivalul se încheie pe 16 iulie. Anul acesta este pentru prima dată când se poate fi vizitat Castelul Banffy.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Surpriză pe scena Electric Castle! Mirabela Dauer şi Corina Chiriac vor cânta la festivalul de muzică electronică de la Bonţida