Antena Meniu Search
x

5.000 de yoghini au realizat o spirala imensa la Baile Herculane

Peste 5.000 de yoghini au facut posibila o spirala imensa, pe platoul Coronini din Baile Herculane. Oameni din toate colturile lumii au fost prezenti la ultima integrare in absolut din aceasta primavara.

Vezi și

Meditatia s-a terminat dupa aproape trei ore, timp in care nu a fost permisa nicio miscare.

Inconjurati de muzica ambientala si aerul proaspat al naturii, yoghinii au avut trei ore la dispozitie sa intre in armonie cu universul. Pregatirea spirituala a inclus si cateva rugaciuni care au fost ascultate cu atentie.

Cei peste 5.000 de oameni au meditat in picioare si au facut eforturi mari sa stea nemiscati. Soarele a batut cu putere deasupra lor si le-a dat energia necesara.

Tabara a durat 10 zile, iar numarul participantilor a crescut pana la ultima spirala. Yoghinii au venit din toata Europa, dar si din Asia si Africa. Cu aceasta ocazie au incercat sa dea un exemplu de devotament intre oameni.

Fericirea i-a cuprins si pe comerciantii din statiune, care au facut vanzari bune. Din pacate pentru ei, doar astazi, turistii-yoghini vor mai fi prezenti pe platoul Coronini, ca sa primeasca mesaje inregistrate de la guru Gregorian Bivolaru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » 5.000 de yoghini au realizat o spirala imensa la Baile Herculane