Antena Meniu Search
x

Peste sase mii de alergatori au participat la "Bucharest Half Marathon"

Sase mii de participanti din 43 de tari, zece mii de litri de apa, peste 30 de grade Celsius, 21,097 km. A fost semimaraton la Bucuresti, iar centrul Capitalei a fost ocupat de atleti. Unii chiar veterani

Vezi și

La peste 80 de ani, cativa bunici au terminat cu usurinta cursa. Au avut insa concurenta serioasa. Colegul nostru Daniel Osmanovici a obtinut un timp bun la acest maraton. Startul s-a dat la ora 9: 30., iar olegul nostru Daniel Osmanovici a fost acolo.

Un tatic si-a pus gemenii in carut si l-a impins pe tot traseul desenat in centrul Capitalei. Dupa o ora si jumatate premiantii inceput sa urce pe scena. "Premii, peste 15.000 de euro, iar premiate vor fi peste 120 de persoane care vor primi produse si servicii", a declarat Oana Nastase. Lupta cu caldura s-a dat la fiecare pas, asa ca Finish-ul a fost o adevarata reduta. Colegii nostri Daniel Osmanovici si Razvan Lupu au alergat pentru o cauza umanitara. "Greu, cald, dar a fost frumos. Ne-am distrat", a declarat Razvan.

Alergarea a tinut-o in forma si pe o doamna in varsta de 81 de ani: "La 81 de ani pot sa fiu mandra ca particip la toate competitiile".

La cross-ul de 3.800 de metri au participat si oameni care sufera de maladii cumplite, dar care si-au depasit singuri limitele. Vasile Neacsa este unul dintre ei. De 46 de ani sufera de diabet insulino dependent juvenil: "Vad ca ajung inca, la 35 de minute de la plecare. Eu m-am clasat undeva la 17 minute, ceea ce este bine pentru un amator".

Din cauza caldurii sapte atleti au lesinat, unul dintre a fost internat. Ziua au incheiat-o insa prichindeii, care incurajati de parinti au alergat si ei pe un traseu special.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Peste sase mii de alergatori au participat la "Bucharest Half Marathon"