Antena Meniu Search
x

Curs valutar

BOOKFEST 2017: Peste un milion de cărţi, cele mai multe cu preţ redus! Unele sunt mai ieftine cu până la 80%

Salonul Internaţional de Carte Bookfest vă aşteaptă şi astăzi la Romexpo. Peste 200 de edituri s-au pregătit cu mii de titluri noi. Un salon de carte este dedicat special copiilor şi adolescenţilor, iar de multe alte surprize au parte şi ceilalţi vizitatori.

de Redactia Observator

la 29.05.2017 , 01:42

Salonul Internaţional de Carte Bookfest vă aşteaptă şi astăzi la Romexpo. Peste 200 de edituri s-au pregătit cu mii de titluri noi. Un salon de carte este dedicat special copiilor şi adolescenţilor, iar de multe alte surprize au parte şi ceilalţi vizitatori.

Vizitatorii Bookfest l-au întâlnit pe Mugur Ciuvică, autorul cărţii "Zece ani răi". O carte despre sistemul represiv creat de Traian Basescu în timpul celor doua mandate la Cotroceni. Preşedintele Grupului de Investigații Politice şi-a prezentat a doua ediţie a cărţii.

MUGUR CIUVICĂ:

Vezi și

Cei 10 ani rai inca nu au trecut, in astia 2 ani lucrurile continua, si e ceva mai important, ca in acesti doi ani, au aparut confirmarie ale lucrurilor scrise in carte in legatura cu procesul si expertul e anchetat de DNA, procurorul e anchetat de DNA.

Iubitorii de poezie au putut lua autografe şi de la jurnalistul Marius Tucă, care şi-a lansat cel de-al cincilea volum de poezie, intitulat  "Am să te iubesc aşa cum eşti tu".

MARIUS TUCĂ:

Poezia a devenit o forma de supravituire, in vremurule in care se lasa impresia ca nu exista valoare, inspiratia este o ultima forma care te face sa scrii. Asa cum meseria de gazetar este permanenta, asa si poezia este la fel.

Sute de edituri s-au pregătit cu titluri noi. Tinerii scriitori s-au întrecut în subiecte inedite. Cei cu experienţă s-au reîntors la prima lor dragoste.

RĂSVAN POPESCU, vicepreşedinte CNA:

Mă adresez publicului larg, nu am o ţintă predirectă, publicului interesat să treacă dincolo de aparenţe. Vorbim despre subiecte care încep prin a fi comune, încerc să ajung cu totul în altă sferă şi să surprind.

RADU DUDA, Casa Regală:

"Povestea Castelului Peleş" este şi o cronică a familiei regale. Povestea ne spune cum în fiecare zi a existenţei lui, începând cu vremea visurilor tânărului Carol I, de a ridica o casă de vară şi până astăzi, în anul 2017, castelul a fost modelat de oameni.

La cea de a XII-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest iubitorii de lectură pot găsi peste un milion de cărţi, unele având o reducere de până la 80%.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » BOOKFEST 2017: Peste un milion de cărţi, cele mai multe cu preţ redus! Unele sunt mai ieftine cu până la 80%