Antena Meniu Search
x

Artistul Petre Geambaşu, accident în Săftica. Mesaj tulburător al fiului său

Artistul Petre Geambaşu a fost implicat, marţi, într-un accident de circulaţie în Săftica, iar Călin Geambaşu, fiul său, a confirmat ştirea postând un mesaj tulburător pe pagina sa de Facebook.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.10.2019, 17:44

Artistul a lovit cu maşina un copil
Petre Geambaşu a fost implicat într-un accident în Săftica - Facebook Petre Geambaşu

Artistul Petre Geambaşu a fost implicat, marţi, într-un accident de circulaţie în Săftica, iar Călin Geambaşu, fiul său, a confirmat ştirea postând un mesaj tulburător pe pagina sa de Facebook.

Petre Geambaşu ar fi lovit cu maşina un copil de patru ani care traversa strada în mod neregulamentar.

Petre Geambaşu, accident de circulaţie în Săftica

Victima s-a ales cu o sperietură zdravănă şi contuzii minore dar, pentru siguranţă, a fost transportată la un spital din Bucureşti.

Artistul s-a ales, în urma acestui accident, cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul a fost confirmat de Călin Geambaşu, fiul lui Petre Geambaşu. Cum relaţiile dintre cei doi nu sunt dintre cele mai bune, Călin Geambaşu a postat un mesaj tulburător pe pagina sa de Facebook:

"Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor.

Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina.

Am propus dintotdeauna necesitatea reevaluării capacității de a conduce autoturisme pe drumurile publice după împlinirea vârstei de 70 de ani. Reflexele și văzul slăbesc covârșitor, iar multiple pericole de sănătate personală cresc și ele totodată. 

Un simplu examen ar mai tria dintre cei care și-au luat permisul de conducere când erau doar câteva mașini pe străzi și rulau cu viteze reduse și adaptarea la traficul în ritmul de azi, așa cum îl știm cu toții". 

Cine trece testul, să conducă mai departe. Cine nu, să ia taxi și să nu pericliteze viața altor oameni".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Artistul Petre Geambaşu, accident în Săftica. Mesaj tulburător al fiului său