Antena Meniu Search
x

Petrecere fastuoasă de Ziua Regalităţii, în grădina Palatului Elisabeta

De Ziua Regalităţii, o petrecere fastuoasă a avut loc, în această după-amiază, în grădina Palatului Elisabeta. Este al nouălea an în care Familia Regală organizează celebra petrecere din grădină şi primul 10 mai fără Regele Mihai.

Vezi și

De Ziua Regalităţii, o petrecere fastuoasă a avut loc, în această după-amiază, în grădina Palatului Elisabeta. Este al nouălea an în care Familia Regală organizează celebra petrecere din grădină şi primul 10 mai fără Regele Mihai. Mii de oameni au ajuns în centrul Capitalei, iar doamnele şi-au etalat cele mai fanteziste şi sofisticate pălării.

Custodele Coroanei a ales o pălărie de un alb perlat, Principesa Maria a optat pentru culoarea turcoaz, iar sora ei, Elena, pentru o pălărie accesorizată cu pene.

Cochete, simple ori extravagante ca anvergură sau model, pălăriile au fost piesele de rezistenţă ale ţinutelor feminine.

Considerată semn al statutului social şi al decenţei, pălăria a fost readusă în vogă de tradiţionala deja Garden Party.

Aşa că pălărierii se întrec să le confecţioneze din materiale din ce în ce mai diverse, de la iarbă, la imitaţii de paie, flori şi pene, până la mătase şi alte combinaţii de materiale naturale. 

Familia Regală a invitat la Palatul Elisabeta aproape patru mii de personalităţi din toate domeniile, să le mulţumească pentru implicarea lor în promovarea ţării. A fost, însă, primul 10 mai fără Regele Mihai. 

În timp ce Principesa Elena sărbătorea la Palatul Elisabeta, fiul ei, Nicolae, a marcat Ziua Regalităţii la sute de km distanţă, în vizită la Pecica, Arad, unde se află şi legendarul stejar de-o seamă cu Regele. 

Deşi nu comunică deloc cu Familia Regală, Nicolae speră să o aibă alături la nunta din septembrie. 

Data de 10 Mai marchează trei momente importante din istoria României: începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat şi încoronarea primului rege al ţării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Petrecere fastuoasă de Ziua Regalităţii, în grădina Palatului Elisabeta