Antena Meniu Search
x
LIVE

Petrecere surpriză pentru marele sportiv olimpic, Ivan Patzaichin

Fostul campion olimpic Ivan Patzaichin împlineşte astăzi 70 de ani. Apropiaţii i-au organizat o petrecere surpriză într-un club de lux, la care au fost invitate sute de persoane.

De Redactia Observator la 26.11.2019, 11:02
Vezi și

Fostul campion olimpic Ivan Patzaichin împlineşte astăzi 70 de ani. Apropiaţii i-au organizat o petrecere surpriză într-un club de lux, la care au fost invitate sute de persoane. L-au felicitat, de ziua sa, nume mari din sportul românesc, afacerişti, artişti sau politicieni. Surprizele s-au ţinut lanţ până la miezul nopţii, când din tort a ieşit un prieten drag.

Ivan Patzaichin ştia că urmează să ia cina alături de cei dragi, însă prietenii au avut alte planuri pentru el. 300 de oameni l-au aşteptat în club, ascunşi după o cortină, şi l-au întâmpinat cu aplauze, urări şi cadouri.

Ivan Patzaichin, canoist: Nici nu îmi vine să cred, nu îmi vin cuvinte să vă spun pentru că a fost o surpriză imensă, bănuiam ceva pentru că m-am prins acum două săptămâni că se face ceva, dar am zis aşa un cadru normal, cu prieteni apropiaţi.

Reporter: Ce vă doriţi la vârsta de 70 de ani?

Ivan Patzaichin, canoist: Să fiu sănătos şi să am câţi mai mulţi prieteni, ăsta a fost visul meu.

Elisabeta Lipă, canotoare: S-au făcut scenarii aici, s-au făcut repetiţii, adică nu e o joacă, dar felicitări celor care s-au gândit să îi facă această surpriză, Ivan merită o asemenea surpriză şi nu numai, merită multe lucruri pentru că este un om deosebit.

Multiplu campion olimpic şi mondial la caiac-canoe, sportivul a adus României, de-a lungul timpului, zeci de trofee. Numai la cele cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice la care a participat, a câştigat patru medalii de aur şi trei de argint.

Ionuţ-Marian Stroe, ministrul Tineretului și Sportului: Mi-aş dori să avem asemenea campioni, mi-aş dori ca Ivan Patzaichin să îi inspire pe cei tineri care sunt acum şi să îi motiveze, în egală măsură, pe cei care acum sunt tineri sportivi.

Virgil Ianţu, cântăreţ: Eu chiar vreau să îi mulţumesc pentru tot ce ne-a oferit, am crescut cu performanţele lui, am învăţat ce înseamnă performanţă, să fii un lider şi să fii un om de o asemenea calitate.

Cel mai bun canoist al României nu s-a făcut remarcat însă numai ca sportiv. A creat şi haine, iar aseară a fost organizată şi o prezentare de modă inspirată din colecţiile sale.

Octavian Bellu, antrenor: A reuşit să facă lucruri deosebite şi în alte domenii. Să îmbraci o echipă olimpică cu nişte haine pe care tu le-ai gândit şi dintr-un material bio, iată a fost inspirat şi a făcut o barcă originală, o canotcă care nu este nici canoie, nici lotcă.

Iar la miezul nopţii, pe ringul de dans a fost adus un tort imens. Din care şi-a făcut apariţia.un bun prieten

Adina Buzatu, stilist: O astfel de personalitate a sportului românesc merită aşa o recunoaşetere, aşa o dovadă de iubire şi o aşa urare de la mulţi ani spusă în cor de noi toţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Petrecere surpriză pentru marele sportiv olimpic, Ivan Patzaichin